De Blauwe Vlag zandvoortse strand

03 juni 2019

De Blauwe Vlag

In Zandvoort wappert al voor het 28e jaar op rij de Blauwe Vlag. De internationaal erkende vlag staat symbool voor een schoon en veilig strand, voorzien van goede faciliteiten en zwemwaterkwaliteit.

Lees meer: Blauwe Vlag

Strandpaviljoens in Zandvoort aan Zee

03 juni 2019

Strandpaviljoens in Zandvoort

Met meer dan 30 strandpaviljoens, waarvan 5 het hele jaar blijven staan, is Zandvoort aan Zee echt uniek. De seizoensstrandtenten zijn open van februari tot en met oktober en de diversiteit is groot!

Lees meer: Meer dan 30 strandpaviljoens

Het strand van Zandvoort

03 juni 2019

Het Zandvoortse strand

Wat is het eerst waar je aan denkt bij Zandvoort aan Zee? Juist, het strand. De badplaats heeft een uitgestrekt zandstrand van ruim 9 kilometer lang. Genieten en ontspanning staan voorop.

Lees meer: Ontspanning staan voorop

Overnachten in Zandvoort

03 juni 2019

Overnachten in Zandvoort

Je wilt hier wel wonen! Natuurlijk, maar dat lukt niet voor iedereen. Een paar nachtjes blijven misschien wel. Zandvoort heeft diverse mogelijkheden, voor elke beurs. 

Lees meer: Overnachten in Zandvoort

Fit Circuit Zandvoort

03 juni 2019

Fit Circuit Zandvoort

Werken aan je conditie met het mooiste uitzicht wat je kunt bedenken. Op de boulevard van Zandvoort staan langs de wandelpromenade 7 fitness toestellen uiteraard met gebruiksaanwijzing. gebr

Lees meer: Fitness op de boulevard

Wil je dineren bij de zonsondergang

ADVERTORIAL

Zandvoort is genieten!

Geniet van een heerlijke lunch op ons terras, ga uitgebreid tafelen in ons restaurant of droom weg bij de mooiste zonsondergang van Nederland op het strand met een glas wijn.

Lees meer: De mooiste Zonsondergang

Rolstoelvriendelijk Zandvoort aan Zee

02 juni 2019

Rolstoelvriendelijk strand

Mensen die niet of niet meer zo goed ter been zijn kunnen in Zandvoort aan Zee evengoed genieten van het zand aan de voeten. Bij diverse strandpaviljoens is een speciale strandrolstoel beschikbaar.

Lees meer: Rolstoelvriendelijk strand

Honden op het strand Zandvoort aan Zee

02 juni 2019

Diervriendelijk strand

De hond gaat vaak mee met vakantie. Dat kan natuurlijk ook naar het strand van Zandvoort aan Zee. In het hoogseizoen mogen honden na 19.00 uur ’s avonds en ’s morgens tot 09.00 uur op het strand.

Lees meer: Diervriendelijk strand

Naaktstrand in Zandvoort

02 juni 2019

Naaktstrand in Zandvoort

Vanaf het zuidelijkste puntje van de Zandvoortse boulevard is het nog een paar honderd meter lopen. Hier waan je je in een compleet andere wereld. Het is er een oase van rust!

Lees meer: Naaktsrand in de top 8 wereldwijd

Juttersmu-ZEE-um

02 juni 2019

Juttersmu-ZEE-um

Jutten is eigenlijk een vorm van jatten, want alles wat je op het strand vindt is juridisch gezien eigendom van de burgemeester van Zandvoort. Een echte jutter loopt in weer en wind over het strand!

Lees meer: Juttersmu-ZEE-um

Zandvoortse Reddingsbrigade

02 juni 2019

Zandvoortse Reddingsbrigade

Gedurende het zomerseizoen zorgt een groot team van in rood/geel geklede vrijwillige lifeguards voorzien van benodigd varend en rijdend materiaal voor de dagelijkse strandbewaking.

Lees meer: Hulpdiensten in Zandvoort