Overnachten in Zandvoort aan Zee

Je wilt hier wel wonen! Natuurlijk, maar dat lukt niet voor iedereen. Een paar nachtjes blijven misschien wel. Zandvoort heeft diverse mogelijkheden, voor elke beurs. 

Hotels
Zo heeft Zandvoort twee grote landelijke Hotelketens. Best Western Palace Hotel, direct gelegen aan het strand en het NH Zandvoort Hotel. Laatstgenoemde ligt zowel vlakbij het strand als bij het circuit. Beiden hebben grote luxe kamers en zijn voorzien van alle gemakken. 
Daarnaast heeft de badplaats vele kleinschaligere hotels met dezelfde luxe en comfort. Met minder kamers bieden deze hotels meer privacy en hebben oog voor detail. De meeste Hotels zijn gelegen in het centrum van Zandvoort. 

Center Parcs
Als entertainment een onderdeel moet zijn van de vakantie is een vakantiehuisje van Center Parcs ideaal. Op een afgeschermd gebied genieten van talloze extra’s als een Aqua Mundo, minigolf, fietsverhuur, een kinderboerderij en een Marketdome waar voor kinderen dagelijks activiteiten georganiseerd worden. Naast de huisjes heeft Center Parcs ook een strandhotel gelegen aan de boulevard.

Pensions/ Bed & Breakfast
Een mooie gelegenheid om in een huiselijke sfeer te logeren zijn pensions. Knusse, comfortabele en schone kamers, een heerlijk ontbijt, vriendelijke eigenaren die behulpzaam zijn en veel weten over Zandvoort en de omgeving. 
Een Bed & Breakfast is gemakkelijk en goedkoop. Voor een weekendje weg met z’n tweeën, of als de planning anders loopt dan verwacht en er nog geen zin is om naar huis te gaan. 

Campings
Liever iets meer back to basic blijven overnachten? Dan kan dat natuurlijk op een van de twee campings die Zandvoort rijk is. Camping De Branding ligt vlakbij het circuit en het strand. Steek de boulevard over en het zand kietelt al tussen de tenen. Een echte gezinscamping is het iets verder van het strand gelegen De Duinrand. Deze camping is van alle gemakken voorzien en vooral gericht op families met kinderen. De camping ligt minder centraal maar goed te bereiken met de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast ligt het vlakbij de Amsterdamse Waterleidingduinen. 

Kijk voor meer informatie over overnachten in Zandvoort op: www.vvvzandvoort.nl 
 

U kunt deze pagina delen via:

facebook

Twitter

WhatsApp