Deelnemers Culinair Zandvoort zijn bekend

Nog maar een paar maanden en dan is het tijd voor alweer de 11e  keer Culinair Zandvoort! Bij velen zal 28, 29 en 30 juni al in de agenda staan. De organisatie heeft de deelnemers aan de 2019-editie bekend gemaakt. In totaal zijn er 18 horecagelegenheden die op het evenement hun heerlijke producten zullen aanbieden.

Zoals heel Zandvoort weet was het dit jaar wat ingewikkelder om het aantal deelnemers op een acceptabel aantal te krijgen. Door grote inspanning van het Culinair Zandvoort-team en de al geschreven restaurants, is het toch gelukt.

Dit jaar zijn de volgende ondernemers van de partij:
Ajuma, MMX, Krua Surin, Wapen van Zandvoort, Roast Chickenbar, Fishbar Monk, Greek Cuisine Filoxenia, Brick, De Meerpaal, Drank- en spijslokaal De Meester, ZiZO Lounge, De Drie Aapjes, Tea, Chocolate & More, de Kaashoek, Wijn aan Zee, Blue Zone, en de scopinobar van MMX.

De 'Vrienden van Culinair Zandvoort', dat zijn bewoners die het evenement een warm hart toedragen door jaarlijks 10 euro over te maken, zullen op vrijdag 17 mei tijdens een wijnproeverij in Het Wapen van Zandvoort bepalen welke wijn er geschonken zal worden in de bars van het evenement. Ernst Brokmeier, kleinzoon van een bekende Zandvoortse wijnhandel, is bereid gevonden deze avond wat extra uitleg over de wijnen te geven.

Wilt u ook 'Vriend van Culinair Zandvoort' worden? Stuur dan even een mailtje naar de organisatie. Of maak € 10 over op rekening NL17ABNA0612862550 ten name van Stichting één Zandvoort. Wie dat voor 3 mei doet, wordt ook meteen uitgenodigd voor de wijnproeverij. 

U kunt deze pagina delen via:

facebook

Twitter

WhatsApp